MfN Mediationcongres 2020 (online)

Datum en tijdstip:
2020-12-03T10:15:00 2020-12-03T13:30:00
Locatie:
Webinar
Adres:


Aanmeldperiode:

Inschrijven

Op donderdag 3 december aanstaande organiseert de MfN de elfde editie van het Mediationcongres. Door de huidige omstandigheden anders dan anders. Een online-congres met toegang tot een schat aan vakkennis. Het motto van deze speciale editie: veerkracht en innovatie.

Sander Dekker, Minister voor Rechtsbescherming, opent het congres. Hij gaat onder meer in op de actuele ontwikkelingen rond wetgeving en de positie van mediation in het rechtssysteem.

Filosoon Lambert Kamphuis, onderzoekt in verschillende stromingen van de Griekse filosofie de essentie van levenskunst. Wat leert ons dat inzicht en wat kunnen we met deze wetenschap? Een bijzonder en praktisch online college.

In de compacte vaksessies staan vakontwikkeling en professionalisering centraal. Om kwaliteit als onderscheidend kenmerk te behouden, is onderhoud daarvan immers essentieel.
In nauwe samenwerking met de verenigingen die vertegenwoordigd zijn in het bestuur van de Mediatorsfederatie – vFAS, NIP, NVvMA, VMN, VMO – en met het MfN-register wordt deze zomer gewerkt aan een aantrekkelijk en relevant aanbod.

Veerkracht en innovatie: omdat de beroepsgroep van mediators als geen ander flexibel is, gericht op maatschappelijke ontwikkelingen. Mediation in tijden van corona heeft juist ook de toekomst scherp in beeld.

Genoeg van online vergaderen?

Het Mediationcongres 2020 is vooral geen online vergadering. Géén vierkante ogen, geen ingeblikte stemmen. Wat wel? Een professioneel congresplatform waar je vakgenoten treft, nieuwe contacten opdoet, eenvoudig ervaringen uitwisselt en specifieke expertise vindt. Spannend en verrassend. Laagdrempelig en efficiënt, met optimale opbrengst. Want je doet live mee aan twee vaksessies naar keuze. En op een later moment, wanneer het jou uitkomt, bekijk je alle andere vaksessies. Zo hoef je niets te missen.

Meer informatie

Bekijk het programma.

PE-punten

VMN-leden ontvangen 3 vakinhoudelijk punten. MfN-registermediators krijgen 3 PE-punten (categorie 1a) voor deelname aan het online-Mediationcongres 2020.

Deelnamekosten

  • regulier tarief: € 145,- excl. btw
  • MfN-registermediators en leden van vFAS, NIP, NVvMA, VMN en VMO betalen € 125,- excl. btw
  • mediators in opleiding*: € 95,- excl. btw

*Je bent een mediator in opleiding wanneer je op de congresdatum een voor de MfN-registermediator geaccrediteerde basisopleiding mediation volgt.