De kunst van het vragen stellen GEANNULEERD

Wegens te weinig deelnemers is deze training komen te vervallen.

Datum en tijdstip:
2019-11-05T09:30:00 2019-11-05T17:00:00
Locatie:
Trainingslocatie (niet rolstoeltoegankelijk)
Adres:
Albrechtlaan 9
1404 AH Bussum
Aanmeldperiode:

Annuleringsdatum: 15 oktober 2019
Deelnemersprijs: gratis, bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus of no show wordt een bedrag van 150 euro, exclusief btw in rekening gebracht
Doelgroep: voor VMN-leden 
Opleidingspunten KNB/VMN/MfN: 6 PE-punten
Maximum aantal deelnemers: 20 

De kunst van het vragen stellen is essentieel bij mediation!

Inhoud

Wil je beter worden in het stellen van vragen en wil je beter leren luisteren naar waar het echt over gaat? Wil je in een gesprek jouw persoonlijke kracht inzetten, maar ook je valkuilen hierin ontdekken? In de training: de kunst van het vragen stellen leer je vaardigheden én staat jouw persoon centraal. De training is erop gericht om wat je leert, direct toe te kunnen passen.

Doel

De training is gericht op het vergroten van de vaardigheid van het stellen van effectieve vragen.
Bij de kunst van het vragen stellen gaat het om het vergroten van kennis mbt verschillende soorten vragen, waar vraag je op door, wat is goed (kunnen) luisteren, spiegelen, het liften van vragen en het IJsbergmodel.
Daarnaast wordt aandacht besteed aan de persoon van de vragensteller; waar ben je goed in? Welke vragen passen goed bij jou? Wat belemmert je soms om een effectief gesprek te voeren? Hoe herken je dat en wat kun je dan doen?

Trainers

Mr. Fineke van Leusen (www.bewustaanzet.nl) heeft haar eigen coaching-, trainings- & consultancybedrijf onder de naam Bewust aan Zet, dat is gericht op het notariaat, de advocatuur, rechterlijke macht en juristen. Zij werkte 29 jaar in het notariaat en is ruim 15 jaar notaris geweest met een eigen kantoor. Daarnaast is zij mediator.

Haar doel is om mensen/organisaties (opnieuw) te laten floreren door bewuste keuzes te maken. Inzicht in waar je nu staat én waar je naar toe wilt, zijn daarbij van belang. Wat is er voor nodig om je doel(en) te bereiken?
Zij is ICF ACC gecertificeerd coach, MBTI professional en geregistreerd intervisiebegeleider bij de KNB, vFAS en de MfN.
Als executive coach verzorgt zij individuele- en team coaching, (MBTI) trainingen en intervisie. Ook wordt zij als consultant ingeschakeld in het notariaat.

Mr. Gabrielle Sepers MA LLM MBA heeft haar eigen coaching-, trainings- & consultancybedrijf, dat is gericht op de zakelijke dienstverlening, de (semi-) overheid en familiebedrijven. Zij werkte daarvoor als als management consultant, chief compliance & risk officer, wetgevingsjurist en advocaat.

Haar doel is om mensen/organisaties hun volledige potentieel te laten benutten door meer vanuit menselijkheid te werken en verbinding te maken. Authentiek leiderschap en teamcommunicatie zijn thema’s waar ze veel in beweegt. Inzicht in wie je bent en wat je wil, zijn daarbij van belang. Zij is ICF PCC gecertificeerd coach.
Als executive coach verzorgt zij individuele- en team coaching, trainingen en intervisie. Daarnaast leidt zij coaches op tot professioneel coach en begeleidt zij professionele coaches in hun professionele ontwikkeling. Ook wordt zij als consultant ingeschakeld in verandertrajecten in diverse organisaties.

Verhindering

Indien u voor deze VMN–cursus verhinderd bent, verzoeken wij u vriendelijk dit uiterlijk 3 weken voor aanvang van de bijeenkomst aan ons door te geven. U kunt zich afmelden via cursussen@vmn-notaris.nl. Bij annulering binnen 3 weken voor aanvang van de cursus of no show wordt 150 euro, exclusief btw in rekening gebracht. Het is toegestaan een plaatsvervanger gebruik te laten maken van de reservering, mits deze lid is van de VMN. Dit dient voor aanvang van de cursus te worden doorgegeven aan de organisatie via cursussen@vmn-notaris.nl.

Organisatie

VMN
Spui 184
2511 BW  Den Haag
t: 070 3307125
e: cursussen@vmn-notaris.nl