Mediationcongres 2019

Datum en tijdstip:
2019-11-28T10:15:00 2019-11-28T16:30:00
Locatie:
Spant!
Adres:
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum
Aanmeldperiode:

"De kracht van samen"

Op donderdag 28 november aanstaande organiseert de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) de tiende editie van het Mediationcongres in Spant! Bussum. De kracht van samen staat centraal.

Samen sta je sterk; dat geldt voor mediators en voor de kwaliteit van het werk. Samenwerken met andere disciplines in complexe mediations. Partijen samen aan tafel krijgen en houden om het gesprek mogelijk te maken. Als beroepsgroep samen optrekken om te staan voor je vak en voor de kwaliteit. Samen met collega’s telkens weer onderzoeken hoe het beter kan, samen werken aan professionalisering. En natuurlijk: samen naar de jubileumeditie van het Mediationcongres.

Esther Vergeer, zevenvoudig paralympisch kampioen rolstoeltennis, gaat in haar plenaire keynote in op kracht en kwetsbaarheid, twee eenheden die dicht bij elkaar liggen. Je eigen kwetsbaarheid tonen geeft kracht. Veerkracht zoeken bij jezelf en bij de ander, kracht die nodig is om oplossingen te zoeken, steeds weer. Waar haalt Esther Vergeer de kracht vandaan, wat drijft haar?

Samen lunchen en daarna kiezen uit een uitgebreid en divers aanbod aan workshops, kennissessies en meer. Om kennis te maken, kennis te verdiepen, meningen te vormen en meningen te ventileren. Om wijzer te worden of te gaan twijfelen … Kan het anders, beter? Leer en inspireer elkaar!

Bekijk het programma en de workshops en sessies in de middag.

PE-punten

MfN-registermediators: 6 PE-punten (categorie 1a)
vFAS: 4 punten
VMN: 5 punten
NIP: 4 punten

Inschrijven

De inschrijving verloopt via de website van de MfN. Bent u MfN-registermediator en/of lid van een van de bij de MfN aangesloten verenigingen, dan betaalt u € 245 in plaats van € 295 exclusief btw. Bent u geen MfN-registermediator en/of geen lid van een van de bij de MfN aangesloten verenigingen, dan betaalt u € 295 exclusief btw.